Tsitsikama

Dit weekend zijn we naar Tsitsikama geweest en was fantastisch! De eerste dag verliep niet zoals we gepland hadden, maar de rest van het weekend heeft alles goed gemaakt. Op onze 1e dag hadden we enkele problemen met onze backpacker waar we verbleven. We hadden als ons eten in de keuken gelegd en we moesten die dag vroeg opstaan waardoor we al om 6.30u moesten ontbijten. Jammer genoeg is dat niet gelukt want de keuken was op slot… De eigenaars van de backpackers verbleven vlak naast ons dus zijn we gaan aanbellen om te vragen om de deur te openen. Niemand deed open dus belden we hen op de gsm. Weer geen antwoord… Na een half uur kwam Peter toe om ons mee te nemen naae de Black Water Tube. Toen we hem vertelde dat we niet konden ontbijten, geen lunch konden maken, niemand konden bereiken,… was hij super boos. Onderweg hebben we aan een tankstation toastbrood gekocht en dat was dan ons ontbijt. Uiteraard waren we te laat voor de Black Water Tube, maar we hadden hen verwittigd dat we iets later gingen zijn dus gelukkig was dat geen probleem.

De Black Water Tube was echt niet wat we er van verwacht hadden. Dat is om in het kort te zeggen met een band varen op een rivier. Er zat niets van spanning in en je moest meer peddelen dan dat het water van de rivier je vooruit duwde. Als we (eindelijk) gedaan hadden met de Black Water Tube stonden Lore en Peter daar op ons te wachten. Terwijl wij bezig waren met de activiteit zijn zij terug gegaan naar de backpackers om al onze spullen te gaan halen. Peter wou niet meer dat we daar verbleven. Hij had geregeld dat we bij hem in een soort van Centre parks konden blijven overnachten. Door al deze drama hadden we geen zin meer om nog te gaan wandelen. We zijn gewoon naar onze nieuwe slaapplaats gegaan en daar hebben we aan het zwembad gelegen en hebben we genoten van de zon. ’s Avond hebben we onszelf verwend met een glaasje rosé en zelfgemaakte spaghetti, heerlijk!

Dag 2 begon goed, de zon scheen super fel! In de voormiddag hebben we de Zippline gedaan, dat is een soort deathride over een prachtig landschap. Deze activiteit was super leuk! Hierna hebben we met zen allen lekker middageten gegeten en nadien hebben we een prachtige wandeling gemaakt! Deze wandeling was langs de zee, over rotsen, kleine paden,… zalig om te doen! Normaal was een prachtige waterval ons eindpunt maar door tijdgebrek is dat niet gelukt. Na deze wandeling hebben er 2 meisjes de benji jump gedaan. Ik denk dat ik meer stress had als hen… Zo spannend! Echt zalig dat ze dat gedaan hebben 🙂

Om het weekend af te sluiten zijn we met zen allen gaan eten! Het was een zalig weekend 🙂

DSCN3322DSCN3342DSCN3367DSCN3372IMG_1093IMG_1143IMG_1221IMG_1253

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s