Week 14 is bijna voorbij

Net voor de paasvakantie hebben we heel wat plantjes gepland het gaat goed met hen! 🙂 Hier enkele foto’s van de groenten in de tuin.


DSCN5366
DSCN5367

Zoals jullie waarschijnlijk wel gelezen hebben is Lore een tijdje geleden terug naar België gekeerd. Zij had haar eigen project met Nellie, een knuffel. Omdat de kinderen zo gek zijn op Nellie hebben Seppe en ik het verder gezet. Nu vertellen we één keer per week een verhaal aan de kinderen gelinkt aan het thema van de week. Deze week is dat “Safety” en we hebben samen met Nellie en cake gebakken, maar eerst moest ze naar de winkel met de fiets en om dat veilig te laten verlopen moest ze een helm op. Onderweg kwam ze een verkeerslicht tegen en toen moest ze goed kijken wanneer ze mocht verder rijden en wanneer niet. Eenmaal ze alles had voor de cake en de cake klaar was moest ze haar beschermen voor de warme oven. Daarom had ze handschoenen aan.

DSC04182DSC04192

Zoals elke donderdag namiddag is het Backpackers Club. Hier enkele foto’s van de twee laatste sessies die we gegeven hebben.

DSC04223 DSCN5700 DSCN5699 DSCN5698 DSCN5695 DSC04231DSCN5703

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s