Het einde van week 16

Op Ubomi hebben we donderdag een loopwedstrijd gehouden met de kinderen van de Educare. Deze week was het thema “opposites” en op donderdag komt de knuffel Nellie altijd langs. Nellie is samen met de kinderen naar een paardenwedstrijd gaan kijken. Daar hebben ze gezien wel paard het snelste was en welk paard het traagste. Na de paardenwedstrijd zijn we naar buiten gegaan om te kijken welk kindje de snelste is. Eerst hebben de meisjes tegen elkaar gelopen en twee keer is Phumelela gewonnen. Nadien was het aan de jongens en daar hebben Lithume en Avela gewonnen. Om te zien wie de sterkste van iedereen is, hebben we de drie winnaars tegen elkaar laten lopen. Bij deze finalewedstrijd heeft Phumelela gewonnen!

DSCN5533 DSCN5541 DSCN5547 DSCN5556 DSCN5526 DSCN5525

In de namiddag was het weer tijd voor de Backpackers. Voor we begonnen met onze sessie hebben we een spel met de kinderen gespeeld. Ze moesten dansen op muziek maar als er 2x op de djembee werd geklopt dan moesten ze verder dansen op hun poep en als er 3x werd geklopt op hun buik. Dat heeft voor hilarische momenten gezorgd! šŸ˜€ Hierna zijn we begonnen met onze laatste sessie over het thema seks. Hierbij hebben we hen de anticonceptiemiddelen voorgesteld. Nadien hebben we hen een collage laten maken over hun dromen dat ze later willen bereiken.

DSC04856 DSC04840 DSC04834 DSCN5596 DSCN5579

Op vrijdag hebben we jammer genoeg afscheid moeten nemen van Jana. Na 4 maanden is haar stage op Ubomi afgelopen. Het feest dat we voor haar georganiseerd hebben was weer prachtig om te zien. De staff heeft prachtige liedjes gezongen en hele mooie speeches gegeven, zeker mama Chris en Mark. Ze hadden het allemaal niet beter kunnen verwoorden šŸ™‚ Het feit dat we van Jana hebben afscheid moeten nemen wilt zeggen dat ik nog maar 1 maand te gaan heb. De tijd vliegt!

DSCN5666 DSCN5646 DSCN5677

Op Ubomi hebben we enkel van Jana afscheid moeten nemen, maar hier in het gastgezin vertrekt Margaux ook… Eerst waren we met 6 studenten en nu nog maar met 3. Het zal rustiger zijn in huis…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s